Assemblea de Mobilitat

Celebrada el Dijous 1 Març 2012


El Dijous 1 de Març 2012 l'Associació de Veïns de Pedralbes (AVP) va organitzar una Assemblea de Mobilitat a les instal·lacions del Reial Club de Tennis de Barcelona 1899, al qual agraïm la seva disponibilitat.

Aquesta assemblea estava oberta a tots els veïns del nostre barri, associats o no de l'AVP. Van assistir fins a 120 veïns.

També van assistir representants polítics dels Districtes de Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi, a més de representants del Liceu Francès i d'ESADE. Tots ells com a assistents.


L'AVP pretenia que els veïns, abans de poder participar i explicar en primera persona les seves problemàtiques en matèria de Mobilitat, s'informessin. Per això, vam convidar com a ponents representants de Transports Metropolitans de Barcelona, el Departament de Mobilitat de l'Ajuntament, i de l'empresa Doymo.

Es va començar amb la presentació de l'AVP per part del president de la nostra Associació a tots els ponents i assistents, Sr. Rafael Campillo.

 


Acte seguit, el Sr. Pere Medina, membre de la Junta Directiva de l'AVP, va explicar com l'actual Junta estudia i prepara els projectes que presenta a les Administracions Públiques competents per a que les executin per al benefici de tots els veïns del barri. També va desgranar totes les problemàtiques en Mobilitat que tenen els veïns del barri i que traslladen a la seva Associació veïnal.


A continuació, el Sr. Juan Manuel Pérez, representant de l'empresa Doymo, va explicar des d'una perspectiva tècnica com s'han de tractar les problemàtique exposades pel Sr. Medina i per l'AVP, i quines solucions s'haurien de prendre.

Contràriament a la voluntat de la majoria de veïns del barri, tant des de Doymo com des del Departament de Mobilitat, representat en la persona del Sr. Carlos Romero, s'afirma que els nostres carrers no necessiten àrea verda i blava, la divergència més gran que existeix entre tècnics i veïns.

Fotografies d'Eduard Puig Gomà-Camps


Sí estan d'acord, però, en que Pedralbes necessita una millor ordenació de mobilitat.