Fira Vintage de PedralbesCelebració

La Fira Vintage celebrada el diumenge, dia 12 de maig, ha resultat un èxit; els veïns, expositors i col·laboradors en general, han gaudit d'un dia festiu i de trobada al barri.

 

L'AVP agraeix la col·laboració dels Districtes de Les Corts i Sarrià i a tots aquells que han fet possible que la I Fira Vintage s'hagi fet realitat, amb especial esment a Casa Cantabria, per cedir-nos les seves instal·lacions, Joan Pajerols Piulachs creador del cartell de la Fira i a Gràcia Gomà-Camps coordinadora de l'esdeveniment.

_________________________________________________________________________

La Fira Vintage celebrada el domingo, día 12 de mayo, ha resultado un éxito; los vecinos, expositores y colaboradores en general, han disfrutado de un día festivo y de encuentro en el barrio.

 

La AVP agradece la colaboración del Distrito de Les Corts y de Sarrià y a todos aquellos que han hecho posible que la I Fira Vintage se haya hecho realidad, con especial mención a Casa Cantabria, por cedernos sus instalaciones, Joan Pajerols Piulachs creador del cartel de la Fira y a Gràcia Gomà-Camps coordinadora del evento.


Convocatòria

Per cortesia de Joan Pajerols Piulach
Per cortesia de Joan Pajerols Piulach

El 12 de maig fem la primera Fira Vintage de Pedralbes.

 

Tal com diu la paraula Vintage, els productes que es vendran seran d'aquesta època, anys 60, 70 o 80, coses de la vostra mare, avia o de quan éreu petites. Tan val un moble com un bolso Kelly , en fi , un mercat de segona mà amb un encant especial, que és el que veu trobar en el Mercat de Nadal. També podríen ser coses vintage d'ara amb l'encant d' abans.

 

El lloc son els voltants o jardins de la CASA CANTABRIA, carrer Sor Eulalia d’Anzizu nº 45, de 10 a 15 hores on també es podrà dinar o fer l' aperitiu.

 

El sentit i fí d'aquesta Fira és en primer lloc, donar a conèixer l'AVP, fer un acte de barri i tindre una mica més de contacte entre nosaltres ajudar a qui ho necessita i, sobre tot , passar-ho bé.