III Fira Vintage de Pedralbes - 2015


Celebració

El passat dia 24 de maig, i com en anys anteriors, l'Associació de Veïns de Pedralbes va organitzar i coordinar la celebració de la Fira Vintage.


També hem comptat, com en l'anterior edició, amb una exposició de l'Antic Car Club de Catalunya, on s'ha pogut veure vehicles d'època.


Els veïns, expositors i col·laboradors en general, han gaudit d'un dia festiu i de trobada al barri.

 

L'AVP agraeix la col·laboració dels Districtes de Les Corts i Sarrià i a tots aquells que han fet possible que la III Fira Vintage s'hagi fet realitat, amb especial esment a Casa Cantabria, per cedir-nos les seves instal·lacions i a Gràcia Gomà-Camps coordinadora de l'esdeveniment.

_________________________________________________________________________


Convocatòria

El 24 de maig fem la III Fira Vintage de Pedralbes.

El lloc son els voltants o jardins de la CASA CANTABRIA, carrer Sor Eulalia d’Anzizu nº 45, de 10 a 19 hores on també es podrà dinar o fer l' aperitiu.

Tal com diu la paraula Vintage, els productes que es vendran seran d'aquesta època, anys 60, 70 o 80, coses de la vostra mare, avia o de quan éreu petites. Tan val un moble com un bolso Kelly, en fi, un mercat de segona mà amb un encant especial, que és el que veu trobar en el Mercat de Nadal. També podríen ser coses vintage d'ara amb l'encant d' abans.

 

També hi haurà una exposició de l'Antic Car Club de Catalunya, on es podrà veure vehicles d'època y música en directe.

 

El sentit i fí d'aquesta Fira és en primer lloc, donar a conèixer l'AVP, fer un acte de barri i tindre una mica més de contacte entre nosaltres ajudar a qui ho necessita i, sobre tot , passar-ho bé.