Mercat de Nadal de Pedralbes


El passat dia 14 de desembre, després de l'ajornament per les pluges que hem tingut, es va celebrar la IV  Edició del Mercat de Nadal. a Pedralbes a la Plaça del Monestir.

L'organització, com en anys anteriors, va anar a càrrec de l'Associació de Veïns de Pedralbes .

Aquest any han participat 75 entitats, una bona part d'elles amb un perfil marcadament solidari: Banc dels Aliments, ONG, fundacions i associacions amb fins benèfics, entitats d'organitzacions religioses i diverses entitats privades .

La recaptació obtinguda per l’AVP ha estat destinada, com en anys anteriors, al Menjador Social del Pa de Sant Oleguer de l'Església de Santa Maria Reina.

També hi va haver la tradicional cantada de nadales a càrrec de l'Orfeó de les Corts i la Coral Stella del Caputxins de Sarrià , així com el concurs infantil de dibuix que va comptar amb una nombrosa participació .

En aquest segon dia triat per a la seva celebració, el temps va acompanyar i la jornada va ser un èxit rotund. El barri sencer, com en les edicions anteriors, es va bolcar literalment abarrotant la plaça. Donava gust veure famílies senceres pujant pel carrer Bosch i Gimpera i carrers adjacents cap al Monestir o tornant a casa amb les bosses dels objectes que havien comprat al Mercat de Nadal. Una jornada alegre i festiva , en definitiva , un gran dia.

El nostre més sincer agraïment als espònsors, participants, veïns i amics, així com també al Districte de Les Corts i la Guàrdia Urbana pel seu suport i col·laboració .

Fins el proper any. us esperem


 Comissió Mercat de Nadal


Donde la Navidad es posible

Es la Navidad una fiesta cristiana que el comercio ha convertido en un festín mercantilista. Hasta aquí un lugar común, un aserto por todos admitido y repudiado por la mayoría. Pero .... (leer más)

 

ELENA PITA

Diario ElMundo


En els següents enllaços poden veure el reportatge fotogràfic que es va realitzar durant l'esdeveniment i els dibuixos premiats durant el concurs infantil de dibuix.

Concurs de dibuix (en construcció)