16 Portes de Collserola: La Porta de Pedralbes


Des de l'Associació de Veïns de Pedralbes estem al corrent de la projectada Porta de Pedralbes a Collserola, o Porta 2. Pujarà pel Parc del Castell de la Oreneta i per darrera del Monestir de Pedralbes cap a la carretera de les Aigües d'aquell tram, entre les muntanyes del Tibidabo i Sant Pere Màrtir. Des de la nostra Associació estem sempre informant-nos de qualsevol novetat, i sabem que és tant una oportunitat del Parc Natural de Collserola, de tota la ciutat, també del nostre barri en particular i, per descomptat, dels professionals que hi vulguin presentar els seus projectes.

 

Des de l'AVP estem disposats a conéixer les idees que es presentin per a la Porta 2, o Porta de Pedralbes a Collserola, i donar-li suport moral si així els arquitectes que ho presentin ho desitgen, sempre delimitant aquest suport en el fet que no s'hi inscrigui cap posicionament polític explícit.

 

Més informació sobre les 16 Portes de Collserola a la web de Territori.


Les Corts proposa idees per les portes de Collserola

Actualitzat el 01.06.2012 a les 10:47

Anna Feliu / Marta Gaston

Les Corts tindrà dues de les 16 portes de Collserola: la de la Diagonal i la de Pedralbes. Per a cadascuna hi ha set idees, que els veïns poden votar al Centre Cívic Can Deu fins al dia 7 de juny. Segons l'Ajuntament, a finals de mes se'n sabran els guanyadors i les primeres actuacions podrien fer-se a començaments del 2013.