L’Associació celebra la instauració d’una nova línia en una zona on considerem que faltava transport públic i aconsegueix millorar el seu servei allargant el recorregut fins a l’Avinguda de Pearson amb Joan d’Alòs, donant així servei als diversos centres educatius de la zona.

En el sentit cap a Pedralbes, la línia V5 – Mare de Déu de Port / Pedralbes, comença el recorregut al passeig de la Zona Franca. Puja pel carrer del Foc, el carrer dels Ferrocarrils Catalans i el carrer de la Mare de Déu de Port i continua pel carrer de Mossèn Amadeu Oller. Des d’allà, agafa el carrer d’Olzinelles i el passeig de Sant Antoni fins a l’estació de Sants i continua pels carrers dels Comtes de Bell-lloc, de Marquès de Sentmenat, de Can Bruixa i la Travessera de les Corts fins a la Gran Via de Carles III, per on continua fins a l’avinguda Diagonal. Finalment, puja per l’avinguda de Pedralbes fins la part alta de Pedralbes, on hi ha el final de la línia.

 

En el sentit cap a Mare de Déu de Port, el recorregut és molt similar. La diferència és que el bus baixa pel carrer de Joan Güell i els carrers de Sants i del Moianès fins la Gran Via de les Corts Catalanes i continua pels carrers de Mare de Déu de Port i Cisell fins al passeig de la Zona Franca, on hi ha el final de la línia.