• Des de l’Associació hem volgut mantenir informats regularment als associats, a través dels comunicats oficials de la situació d’excepcionalitat a causa del Covid-19: informar de mesures de seguretat i prevenció; alertar de les diferents notícies falses que circulen per les xarxes; informar d’iniciatives ciutadanes solidàries, com ara la fabricació de mascaretes i bates; informar de les ofertes d’oci cultural, com els concerts en streaming del Jardí dels Tarongers.
  • L’Associació ha compartit amb els associats la veu d’alarma del Banc dels Aliments, després que es posessin directament en contacte amb nosaltres per comunicar la necessitat urgent de fons, per a assegurar el repartiment de productes de primera necessitat als més vulnerables.
  • L’Associació ha intercedit davant del Districte de Sarrià-Sant Gervasi perquè una residència del barri rebés de manera urgent un protocol d’actuació enfront de casos d’infecció i material de protecció.
  • Malgrat la situació d’excepcionalitat s’ha continuat garantint el servei de vigilància nocturna ofert per SECURITAS.
  • A més, l’Associació també ha proporcionat classes de ioga online totalment gratuïtes, dirigides per un expert i alhora membre de la Junta Directiva.