L’Associació es reuneix regularment amb representants dels partits polítics del Districte, tant de les Corts com de Sarrià- Sant Gervasi, per tal de traslladar les peticions generals que afecten al barri de Pedralbes.

Com a exemple, la millora de la il·luminació dels carrers; una major dotació d’efectius policials; la millora de la senyalització viària, especialment la dels camins escolars; l’establiment de més places d’àrea verda; la defensa del patrimoni i de l’espai públic, com ara la rehabilitació dels habitatges del carrer Baixada del Monestir, que amenacen ruïna, i la rehabilitació dels jardins dels Pavellons Güell; la millora del manteniment de les zones verdes i la poda de seguretat de branques seques o perilloses; a més, exigim mesures concretes i contundents per prevenir la presència de senglars en el barri.